Header foto golfclub

Tijdelijke plaatselijke regel

Tijdelijke plaatselijke regel

De rode hindernis op hole 6/15 links van het pad is aan één zijde gemarkeerd en loopt door tot in het oneindige.

Het door een verplaatsbare afrastering gemarkeerde gebied voor grazende schapen (met of zonder schapen binnen de afrastering), is een verboden speelzone die moet worden behandeld als een abnormale baanomstandigheid. Als bekend of praktisch zeker is dat de bal in dit gebied ligt, moet de speler dit gebied ontwijken volgens Regel 16.1f. Straf voor het spelen van een verkeerde plaats in overtreding van deze Plaatselijke Regel: algemene straf volgens Regel 14.7a.

Tractor- of rupsbandspoor

Een bal die in het Algemeen Gebied in een tractor- of rupsbandspoor terecht komt, mag zonder straf worden opgenomen, schoongemaakt en gedropt in een dropzone van één stoklengte. Het Referentiepunt ligt direct naast het spoor, zo dicht mogelijk bij de plek waar de bal lag, maar niet dichter bij de hole. Het tractor- of rupsbandspoor is geen GUR.

Indien “Plaatsen”

Een bal die op een kort gemaaid gedeelte in de baan ligt, mag zonder straf worden opgenomen en schoongemaakt. De speler moet de ligplaats van de bal merken voor hij hem opneemt. De speler moet de opgenomen bal plaatsen binnen één (1) kaartlengte (15 cm) van de oorspronkelijke ligplaats en niet dichter bij de hole, op een plek die in het algemene gebied is.

Elders in het algemene gebied mag de bal zonder straf worden opgenomen en schoongemaakt. De speler moet de bal merken voor hij hem opneemt. De speler moet de bal op de oorspronkelijke plek terugplaatsen.

Update 25 oktober 2023

 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI