Header foto golfclub

Tijdelijke plaatselijke regel

Tijdelijke plaatselijke regel

Als de bal in een gebied rondom een green ligt waar geprikt en/of gezand is, mag de speler éénmaal de bal plaatsen op een plek naar keuze binnen een (1) kaartlengte (15 cm) van de oorspronkelijke ligplaats en niet dichter bij de hole, op een plek die in het algemene gebied is.

Het zandpad op hole 5/14 links van de fairway langs de greenkeepersloods mag worden beschouwd als Abnormale Baanomstandigheid waarvan ontwijken zonder straf is toegestaan volgens Regel 16.1.

Een bal die in het algemeen gebied in of op een beluchtingsgat terechtkomt, mag zonder straf worden opgenomen, schoon gemaakt en geplaatst, zo dicht mogelijk bij de plek waar hij lag, maar niet dichter bij de hole. 

De rode hindernis op hole 6/15 links van het pad is aan één zijde gemarkeerd en loopt door tot in het oneindige.

Het door een verplaatsbare afrastering gemarkeerde gebied voor grazende schapen (met of zonder schapen binnen de afrastering), is een verboden speelzone die moet worden behandeld als een abnormale baanomstandigheid. Als bekend of praktisch zeker is dat de bal in dit gebied ligt, moet de speler dit gebied ontwijken volgens Regel 16.1f. Straf voor het spelen van een verkeerde plaats in overtreding van deze Plaatselijke Regel: algemene straf volgens Regel 14.7a.

Update 3 juni 2023

 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI