Grand Café Kromme Rijn

Kerstgroet foto

Lieve gasten van Grand Café Kromme Rijn,

Namens het hele team van Grand Café Kromme Rijn danken Mark en Sandra van Dijk de leden van golfbaan Kromme Rijn, alle competitieteams, vriendenteams, de sponsoren, de businessleden, de alliantiespelers, de greenfee spelers, de Golf & Diners, bedrijven en instellingen, de diverse service clubs, clinicdeelnemers, de driving range gasten, gasten voor feesten en partijen,  "aanwaaiende" fieters, wandelaars en overige diner- en lunchgasten voor een bezoek aan het Grand Café en het in ons gestelde vertrouwen gedurende het afgelopen jaar. Wij hopen eenieder met toewijding, een vleugje liefde en plezier  naar het zin gemaakt te hebben. 

Het Grand Café is op 25 en 26 december en op 1 januari gesloten waarna we vanaf 2 januari 2018 weer 7 dagen per week geopend zijn en de keuken, net zoals afgelopen jaar, wederom ook op maandag geopend is.

Voor nu wensen wij u en uw families fijne feestdagen toe met de beste wensen voor 2018 tot ever!

Namens Team Grand Café Kromme Rijn

Mark en Sandra van Dijk

Voor bijeenkomsten of andere reserveringen/vragen neemt u contact op met Sandra en Mark via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch in het clubhuis 030-6562051.

 Impressie van het menu klik hieronder:

LUNCH

DINER

NIBBLES & BITES

 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel