Header foto golfbaan

Regelexamen

golfregels

Het regelexamen wordt, vanwege de corona-maatregelen, momenteel overdag weer individueel gehouden.
Je kunt via de receptie een afspraak maken tussen 09.00 - 15.00 uur om het examen hier op de golfclub te doen. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030-6562051.

Kosten:    € 20,- voor golfers zonder cursuspakket, € 15 voor golfstart cursus, inclusief bij GVB/Handicap 54 cursus, bij voorkeur contant en gepast te voldoen.
Plaats:      Clubhuis
Uitslag:    Wel of niet geslaagd wordt zo snel mogelijk na het examen medegedeeld, desgewenst met een toelichting.

Let op: een QR code én mondkapje is verplicht.

Ter voorbereiding raden we je aan om het regelboek door te lezen en zeker ook de oefenexamens te maken: het kleine regelboekje (“Spelerseditie van de Golfregels”) kun je aanschaffen bij de receptie of in een golfwinkel. Lees je liever van een scherm, dan staat de tekst ook hier: https://www.randa.org/nl-nl/rog/2019/pages/players-edition. De oefenexamens zijn te vinden op www.ngfgolfregelexamen.nl. Hierbij wordt ook uitleg gegeven over de antwoorden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij het secretariaat van Golfbaan Kromme Rijn onder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 030-6562051.


GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel