Leren golfen

Baanpermissie plus golfvaardigheid in groepsverband

Regelmatig starten wij cursussen (met 14 lesuren) voor groepen die wij zelf inplannen. U behaalt de baanpermissie in de eerste twee dagen. Met de golfpro maakt u vervolgens afspraken wanneer de overige zes lesuren worden ingepland. Het theorieexamen, een theorieles en € 50 ballentegoed zijn eveneens inbegrepen. Bij 5 deelnemers of meer gaat de cursus door. De kosten zijn € 259,00.

De eerstvolgende cursus is op 16 en 17 december 2017. Zaterdag en zondag van ca. 10-14.30 uur telkens met één half uur pauze. De overige zes lesuren worden in overleg tussen de deelnemers en de golfpro afgesproken.

Wij plannen ook cursussen voor het zakelijke publiek met lessen aan het einde van de middag/avond en soms in het weekend. De lesdagen worden in overleg met de deelnemers afgestemd. Als u hiervoor interesse heeft kiest u bij aanmelden voor de optie "avondcursus".

Aanmelden

Meer informatie opvragen kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Golfvaardigheid in eigen tempo

De algemene cursus is bestemd voor beginnende golfers die hun golfvaardigheid over een langere periode willen halen. Gedurende de cursus ontvangt u baanpermissie voor Golfbaan Kromme Rijn. Het einddoel is zelfstandig op alle banen spelen op basis van handicap 54. Een theorieles en het theorie-examen zijn tevens inbegrepen. De lestijden worden in overleg met de golfprofessional gepland. Als u wekelijks een les volgt kunt u binnen drie maanden de cursus voltooien. De prijzen per persoon zijn afhankelijk van de grootte van een groep. Een privé cursus bestaat uit 14 lessen van 1/2 uur. Van 2-3 personen worden 12 lessen van 1 uur gegeven. Vanaf 4 personen zijn het 18 uur les.

1p 2p 3p 4p 5p 6p 7p 8p
€ 499 € 469 € 369 € 369 € 329 € 299 € 269 € 249

Een compleet lespakket bestaat uit:

  • Drivingrange ballen met een tegoed van € 50, inclusief magneetsleutel
  • NGF registratie voor baanpermissie
  • Theorieles
  • Theorieexamen
  • Materiaal tijdens de les
  • 2 baanlessen
  • Greenfee ter waarde van één 9 holes ronde (voor het behalen van handicap 54)

Programma:

Tijdens deze cursus krijgt u alle technieken aangeleerd; putt, chip, pitch, bunker en swing. Tevens wordt ook uitleg over het golfspel, de etiquette en de regels gegeven. Tijdens de baanlessen wordt alles in praktijk gebracht.

Verhuur Golfclubs:

Verhuur 3 clubs per dag: € 3,00
Verhuur halve set per jaar (incl. € 75 borg): € 175,00

Aanmelden:

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt zich als groep of individueel inschrijven. Bij voldoende belangstelling stellen wij een groep samen.

Login lid mobiel