Header foto golfclub

Lustrum 35 jaar - nieuws van het lustrumfront

Logo lustrum klein

Heb je 20 juni al in je agenda gezet voor de lustrumwedstrijd én het avondprogrammal? Niet vergeten!

Ere-lustrummer

De eerste namen van kandidaten zijn binnen maar… er zijn vast nog veel meer stille krachten binnen de vereniging aan te geven! Zij maken kans om de waardering omgezet te krijgen het aangekondigde speciale weekend gesponsord door Personal Touch Travel Marian Graftdijk. Schroom niet en zet ook jouw kandidaat in de schijnwerpers! Zend de naam en je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarnaast kan iedereen in dit lustrumjaar meedingen naar geweldige prijzen, in een aantal speciale klassementen:

Birdie klassement

Er wordt een klassement bijgehouden van birdies die dit jaar tijdens de door de commissies georganiseerde wedstrijden gespeeld worden. De indeling voor het birdie klassement gaat volgens de onderstaande hcp categorieën (hcp stand per 22-03-2020):

0- 14,9

15-24,9

25-36,0

PAR-klassement

Om ook de aanstormende talenten een kans te geven zal voor de categorie 36,1-54 geen birdie klassement, maar een par-klassement worden gevormd, een birdie wordt dan voor een par gerekend. Ook hier geldt 22-03-2020 als peildatum voor de hcp.  

De wedstrijd is van belang voor deze 2 klassementen als de birdie /par een individuele prestatie is; een birdie/par binnen een bestball wedstrijd kan dus niet meetellen.

De competitie start bij de openingswedstrijd van 22 maart 2020 en eindigt de wedstrijd voor de slotwedstrijd.

De prijsuitreiking zal tijdens de slotwedstrijd plaatsvinden.

Hole in One

Iedere Hole in One die geslagen wordt geeft een bijzonder moment. Alle speler(s) die een Hole in One slaat(n) (hoe meer leden dit doen hoe leuker) zullen in dit lustrum jaar extra in het zonnetje worden gezet. De periode waar wij naar kijken is ook hier van 22 maart tot de slotwedstrijd. Om de kosten gecontroleerd te houden geldt dat slechts één “Hole in One” per speler tot een prijs leidt J. Voor het klassement gelden alle typen wedstrijden georganiseerd door een van de commissies.

 

Lustrum 35 jaar

Logo lustrum klein In 2020 is het al weer 35 jaar geleden dat de Golfclub Krommerijn werd opgericht. Dit jaar vieren we het 7e lustrum. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst hebben we met een feestelijke onthulling van het logo de start van het lustrumjaar ingeluid.

Het thema van dit lustrumjaar is “Verbinden”. In dit kader zullen er tal van activiteiten plaatsvinden, waaronder:

 • Wedstrijd en feest op 20 juni 2020 (schrijf de datum vast in je agenda!)
 • Wedstrijd nacht/avond in september 2020
 • Verkiezing van de “Ere-Lustrummer”
  • Dit lustrumjaar is een van de momenten om aandacht te besteden aan bijzondere personen binnen de vereniging en dan niet zij die altijd wel in het zicht zijn, nee nu gaat het om hem/haar die de stille kracht is, veel betekent voor de club met bijvoorbeeld kennis van de sport en de regels, of de verbinding zoekt en brengt, op de achtergrond altijd beschikbaar is en door zijn/haar aanwezigheid een toegevoegde waarde biedt. Kortom je zou hem/haar niet kunnen en willen missen.
  • Om te komen tot de Ere-Lustrummer kunnen jullie kandidaten aandragen bij de lustrumcie. Stuur dit per de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmeldingen tot 19 mei 2020, voorzien van naam van de kandidaat en het “waarom”. Over de verdere uitwerking zullen we jullie gedurende het jaar op de hoogte houden
  • Leden huidig en/of toekomstig bestuur en leden lustrumcie zijn uitgesloten.
  • Zoals geldt voor veel vrijwilligers en mensen die hun sport/activiteit leuk vinden, wordt daar veel tijd in geïnvesteerd. En dat moet dan vanuit het thuisfront ook maar enthousiast worden ontvangen.
  • Voor de Ere-Lustrummer is er naast de eeuwige roem in de komende lustrumperiode ook een prachtige prijs: een geheel verzorgd golfweekend, aangeboden door Personal Touch Travel Marian Graftdijk. Prijs is niet in contanten inwisselbaar.

We zien uit naar een mooi Lustrumjaar!

De Lustrumcommisie,

Annie, Els, Irma, John

 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI