Header foto golfclub
Lidmaatschap

Wij verwelkomen graag nieuwe leden op Kromme Rijn. De resterende maanden van 2019 kosten u slechts € 99 als u lid wordt tot einde volgend jaar.

De sfeer op de club is ongedwongen en zeer vriendelijk. Wat ons onderscheidt van andere 9-holes banen is de professionele organisatie. Zo wordt u altijd snel en adequaat geholpen. Daarnaast vindt u onze baan in de top-3 van alle Nederlandse 9-holes banen met A-status.

De vereniging maakt deel uit van De Golfalliantie met negen 9-holes banen. De aangesloten golfclubs bieden hun voltijdleden gratis speelrecht op elkaars golfbanen. Dat betekent 81 holes voor de prijs van 9.

Lidmaatschapsinformatie

Nu aanmelden button

Bij vragen kunt u terecht via mail bij ons secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tarieven 2019
SpeelrechtPer jaarPer maand
  euro euro
Speelrecht zonder aandeel of participatie  1.145 Ca. 95
Speelrecht Aandeelhouder  973 Ca. 81
Speelrecht Participatiehouder  1.053 Ca. 88


Jong volwassenen t/m 28 jaar ontvangen 50% korting op het speelrecht.
Bent u en uw partner t/m 40 jaar dan speelt één partner gratis in uw eigen flight en betaalt deze geen jaarlijks speelrecht. De toegang tot wedstrijden en de alliantiebanen is voor het partnerlid niet beschikbaar.
Bovenstaande tarieven zijn exclusief contributie vereniging (65 euro) en NGF bijdrage (18 euro).

Het speelrecht is geldig van begin tot het einde van het kalenderjaar. In het eerste jaar van uw lidmaatschap wordt het speelrecht pro rato berekend. 

Opzegging voor 1 december van ieder jaar, schriftelijk of per mail aan het secretariaat.

U kunt aan het begin van het jaar laten vastleggen het speelrecht  ineens of in 11 termijnen met automatische incasso (5% opslag) te betalen. Hiervoor dient u een machtigingsformulier voor 30 november van ieder jaar bij het secretariaat af te geven.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel