Lidmaatschap 2018

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Golfclub Kromme Rijn. De sfeer op de club is ongedwongen en zeer vriendelijk. Wat ons onderscheidt van andere 9-holes banen is de professionele organisatie. Zo wordt u altijd snel en adequaat geholpen.

De vereniging maakt deel uit van De Golfalliantie met acht 9-holes banen. De aangesloten golfclubs bieden hun voltijdleden gratis speelrecht op elkaars golfbanen. Dat betekent 72 holes voor de prijs van 9. Golfclub Land van Thorn zal vanaf 2018 geen deel meer uitmaken van de GolfAlliantie. Golfclub Overbrug in Helmond daarentegen zal zich aansluiten bij de GolfAlliantie.

Lidmaatschapsinformatie

Nu aanmelden button

Proefabonnement

Wilt u eerst kennis maken met de baan en de vereniging, kies dan voor een proefabonnement. 3 maanden onbeperkt spelen in het laagseizoen voor slechts € 219,00.

Bij vragen kunt u terecht via mail bij ons secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tarieven 2018
SpeelrechtPer jaarPer maand
     
Speelrecht zonder aandeel of participatie € 1.095 Ca. € 91
Speelrecht Aandeelhouder € 931 Ca. € 78
Speelrecht Participatiehouder € 1007 Ca. € 84


Bovenstaande tarieven zijn exclusief contributie vereniging (€ 65,00) en NGF bijdrage (€ 17,50).

Het speelrecht is geldig van begin tot het einde van het kalenderjaar. In het eerste jaar van uw lidmaatschap wordt het speelrecht pro rato berekend. 

Opzegging voor 1 december van ieder jaar, schriftelijk of per mail aan het secretariaat.

U kunt aan het begin van het jaar laten vastleggen het speelrecht  ineens of in 11 termijnen met automatische incasso (5% opslag) te betalen. Hiervoor dient u een machtigingsformulier voor 30 november van ieder jaar bij het secretariaat af te geven.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel