NGF Competitie 2019

 

Eind maart 2019 start de competitie weer en wij zijn op zoek naar enthousiaste spelers! De competitie ingedeeld in drie categorieën, 36, 27 of 18 holes en in verschillende klassen. De spelvorm is Matchplay waarbij elke gespeelde hole een wedstrijd ( match) op zich is en dat is ook voor velen de charme van de competitie.  

Om een beeld te krijgen voor welke competitievorm binnen onze vereniging de meeste belangstelling bestaat, hebben we dit jaar alle beschikbare wedstrijdvormen op het inschrijfformulier vermeld. Daarnaast hebben we enkele voorwaarden gesteld waar u aan moet voldoen om mee te mogen doen: uw exacte handicap is minimaal 26.5, voor jeugdleden 36.0 en u bent in principe alle speeldagen (eind maart - medio mei) beschikbaar.

Wij vragen eenieder die aan de competitie zou willen deelnemen zich in te schrijven en aan te geven wat uw eerste keus dan wel uw tweede keus is.

Inschrijving betekent niet dat u daarmee ook geplaatst wordt in een team. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal teams dat ingeschreven kan worden, zal de TC de voorlopige teamindeling bekend maken.

De inschrijving sluit op zaterdag 16 september 2018. Wij vragen u het inschrijfformulier volledig ingevuld aan de TC te retourneren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in het postvak van de TC op de club te deponeren.

Inschrijfformulier NGF Competitie

Voorwaarden voor deelname aan de NGF Competitie vindt u hier: voorwaarden NGF Competitie.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel