Ontdek de Golfgeheimen van Golfbaan Kromme Rijn

NGF Competitie 2018

 

Eind maart 2018 start de competitie weer en wij zijn op zoek naar enthousiaste spelers!

De competitie ingedeeld in drie categorieën, 36, 27 of 18 holes en in verschillende klassen. De spelvorm is Matchplay waarbij elke gespeelde hole een wedstrijd ( match) op zich is en dat is ook voor velen de charme van de competitie.  

Om een beeld te krijgen voor welke competitievorm binnen onze vereniging de meeste belangstelling bestaat, hebben we dit jaar alle beschikbare wedstrijdvormen op het inschrijfformulier vermeld. Daarnaast hebben we enkele voorwaarden gesteld waar u aan moet voldoen om mee te mogen doen: uw exacte handicap is minimaal 26.5, voor jeugdleden 36.0 en u bent in principe alle speeldagen (eind maart - medio mei) beschikbaar.

Wij vragen eenieder die aan de competitie zou willen deelnemen zich in te schrijven en aan te geven wat uw eerste keus dan wel uw tweede keus is. De inschrijfformulieren kunt u hieronder downloaden.

Inschrijving betekent niet dat u daarmee ook geplaatst wordt in een team. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal teams dat ingeschreven kan worden, zal de TC de voorlopige teamindeling bekend maken.

De inschrijving sluit op zaterdag 16 september 2017.

Wij vragen u het inschrijfformulier volledig ingevuld aan de TC te retourneren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in het postvak van de TC op de club te deponeren.

Wij hopen op talrijke aanmeldingen!


Met sportieve groeten,

De Technische commissie,

Ron Benard, Connie Schils en Annie de Goede

 

Login lid mobiel