Evenementen- en wedstrijdkalender 2018

Klik op de maand naar keuze voor een overzicht van de evenementen

en wedstrijden in 2018:

Januari              februari 

 

maart           april

 

mei          juni

 

juli           augustus

 

september           oktober

 

november            december

 

Kromme Rijn in de pers

In het onlangst verschenen zakenblad Ondernamen voor de regio Heuvelrug-Kromme Rijn is onze golfbaan goed vertegenwoordigd.

Lees het volledige artikel hier.

Ondernamen

Stroke-index gewijzigd

Na het Paasweekend komt er een nieuwe scorekaart in omloop. Let op: de stroke-index is op meerdere holes gewijzigd. Statistieken over alle ronden van het afgelopen jaar zijn mee genomen in de afweging om dit te wijzigen. Zo is hole 8 nu stroke-index 18 en het blijkt dat dit ook de makkelijkste hole is voor onze spelers.  

Het aantal slagen boven par als gemiddelde voor alle 18-holes q-kaarten vindt u hier onder. De stroke-index heeft een andere volgorde bij de moeilijkere holes omdat in onderstaande tabel de 9-holes q-kaarten niet zijn meegenomen.

Strokeindex

Grand Café Kromme Rijn

Kerstgroet foto

Lieve gasten van Grand Café Kromme Rijn,

Namens het hele team van Grand Café Kromme Rijn danken Mark en Sandra van Dijk de leden van golfbaan Kromme Rijn, alle competitieteams, vriendenteams, de sponsoren, de businessleden, de alliantiespelers, de greenfee spelers, de Golf & Diners, bedrijven en instellingen, de diverse service clubs, clinicdeelnemers, de driving range gasten, gasten voor feesten en partijen,  "aanwaaiende" fieters, wandelaars en overige diner- en lunchgasten voor een bezoek aan het Grand Café en het in ons gestelde vertrouwen gedurende het afgelopen jaar. Wij hopen eenieder met toewijding, een vleugje liefde en plezier  naar het zin gemaakt te hebben. 

Het Grand Café is op 25 en 26 december en op 1 januari gesloten waarna we vanaf 2 januari 2018 weer 7 dagen per week geopend zijn en de keuken, net zoals afgelopen jaar, wederom ook op maandag geopend is.

Voor nu wensen wij u en uw families fijne feestdagen toe met de beste wensen voor 2018 tot ever!

Namens Team Grand Café Kromme Rijn

Mark en Sandra van Dijk

Voor bijeenkomsten of andere reserveringen/vragen neemt u contact op met Sandra en Mark via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch in het clubhuis 030-6562051.

 Impressie van het menu klik hieronder:

LUNCH

DINER

NIBBLES & BITES

 

Proefabonnement

3 maanden onbeperkt speelrecht voor € 219,00 p.p.

U bent op zoek naar een thuisbaan. Om gelijk een lidmaatschap voor een jaar af te sluiten is mogelijk een stap te ver. Even de sfeer proeven en de baan en het rijke verenigingsleven leren kennen lijkt u een mooie gedachte. Word dan proefabonnee voor drie maanden. Beleef het speelplezier op Golfbaan Kromme Rijn. Kom onbeperkt de 9 holes parkbaan drie maanden ervaren en maak kennis met de verschillende facetten van Golfclub Kromme Rijn.

  • Persoonsgebonden
  • 3 maanden onbeperkt speelrecht
  • De looptijd is aaneengesloten
  • Kosteloos gebruik van oefenfaciliteiten
  • Deelname aan fun/inloopwedstrijden van Golfclub Kromme Rijn
  • Éénmalig gebruik van deze aanbieding
  • In dit pakket is niet begrepen de handicap registratie, lidmaatschap van Golfclub Kromme Rijn en het gratis spelen op de GolfAlliantie-banen

B.g. tarief is geldig voor een inschrijving van 1 november 2017 t/m 31 januari 2018. U kunt zich hier inschrijven voor een proefabonnement of neem contact op met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.: 030-6562051:

Inschrijving proefabonnement

Ik meld me graag aan voor een proefabonnement bij Golfbaan Kromme Rijn. De kosten zijn € 290 en ik ontvang speelrecht voor drie maanden en toegang tot de fun/inloopwedstrijden.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Verificatie
Invalid Input

 

Login lid mobiel