Header foto golfbaan

Koop/verkoop aandelen

 

Alle aandelen van De Brakel Holding BV zijn vrij verhandelbaar en overdraagbaar.
De vennootschap bemiddelt niet in de verkoop of aankoop van een aandeel maar kan faciliterend optreden als hierna vermeld. Wie een aandeel in de vennootschap wil verkopen of een aandeel wil kopen kan dit kenbaar maken aan de administratie van de vennootschap, bij voorkeur per e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. mevr. A. Breeuwer.

De potentiele verkoper/koper geeft aan:

 • Zijn/haar naam en contactadres (postadres en/of telefoon en/of e-mailadres)
 • Type aandeel (A, B, C, D of E)
 • Eventueel de gewenste verkoopprijs of aanduiding onderhandelbaar

De administratie zal op de website van Golfbaan Kromme Rijn deze informatie vermelden.

Indien de administratie gecontacteerd wordt inzake een mogelijke transactie van een aandeel dan zal zij de potentiele gegadigde naar de website verwijzen. Op aanvraag kan dit overzicht ook gestuurd worden.

Een potentiele koper/verkoper dient zelf contact op te nemen met een potentiele verkoper/koper en zonder tussenkomst van de vennootschap overeenstemming dienen te bereiken over de overnameprijs van het aandeel. Overdracht van een aandeel in een besloten vennootschap kan bij wet alleen plaatsvinden door middel van een notariële (leverings)akte.

Men is vrij in het kiezen van een notaris om deze (leverings)akte te doen verlijden. Ten behoeve van transacties in aandelen heeft De Brakel Holding BV echter afspraken gemaakt met een notariskantoor om tegen een vast gunstig tarief deze aktes voortvloeiend uit een gesloten koopovereenkomst, te doen verlijden. Op onze website is daartoe een “ontwerp-koopovereenkomst” opgenomen.

Het ontwerp-koopovereenkomst dient ervoor om aan te geven dat een transactie overeengekomen is en dat de notaris de koopovereenkomst kan opstellen. Na overeenstemming over de overnamesom van het aandeel kan door de verkoper/koper het ontwerp-koopovereenkomst worden ingevuld en na ondertekening te worden opgestuurd naar de de notaris vermeld op de koopovereenkomst. Tevens dienen dan kopieën van de in het ontwerp-koopovereenkomst genoemde legitimatiebewijzen te worden meegezonden. Vanaf de ontvangst van de conceptakte van de de notaris kunnen reeds de rechten verbonden aan een aandeel, waaronder begrepen de verlaging van het speelrecht, worden doorgevoerd. 

Bunnik, augustus 2014 (bijgewerkt februari 2021)

Formulier: ontwerp-koopovereenkomst

Aangeboden aandelen: klik hier

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel