Header foto golfbaan

De golfbaan

In het natuurgebied de Brakel ligt aan de Kromme Rijn een prachtige golfbaan met 9 attractieve holes par 35. De baan is ontworpen door de Nederlandse architect Gerard Jol en in 1998 aangelegd op een terrein van 29 ha. tussen Bunnik en Zeist. De hoogteverschillen, waterpartijen en de uitgebreide beplanting maken van deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau.

In 2018 is door baanarchitect Michiel van der Vaart een masterplan uitgewerkt die de golfbaan verder verfraaide met verhoogde afslagplaatsen, strategische nieuwe bunkers en de aanleg van meerdere blauwe tee's. Het masterplan wordt in 2023 voltooid.

Het gezellige clubhuis straalt het karakter van de golfvereniging uit. De golfbaan beschikt over een volwaardige accommodatie met een driving range met meer dan 15 afslagplekken, waarvan 9 stuks overdekt, heeft een lengte van 200 meter en is verlicht zodat u ook 's avonds bij ons terecht kunt. Daarnaast beschikken wij over twee oefengreens en een putting- en chippinggreen met oefenbunker.

Fotogalerij

Klik hier voor foto's van de baan, het clubhuis en de oefenfaciliteiten.

Flyover
Klik hieronder op de hole naar wens voor een flyover uit vogelperspektief.
Wij hebben ook flyovers in animatievorm voor u.

Flyover

Vlieg met ons mee over de 9 holes

Hieronder ziet u onze 9 holes. Klik op de holes en u vliegt van de tee naar de green. Het is een schitterende baan in de Utrechtse regio, in het stroomgebied van de Kromme Rijn, waar het een genot is om te golfen en te genieten van onze gastvrijheid.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel