Header foto golfbaan

Chocoladetaart met frambozen en paaseitjes

choco

Ingrediƫnten:
1 springvorm 

200 gr boter 
200 gr P Suiker
200gr amandelmeel
50 gr Cacao poeder
15 gr vanille suiker
Zout 1 mes puntje 
Eieren 3 st 

Garnering:
Paas eitjes
Frambozen 
Poedersuiker 
verse mint

 Bereiding: 

Oven op 175 graden
Springvorm invetten

Boter smelten afkoelen o suiker en cacao.
Mengen met t vanille suiker en de boter dan een voor een eieren toevoegen roeren tot alles goed is vermengd dan amandelmeel mengen en doorspatelen in de vorm gieten en 15-20 min bakken mag nog zacht van binnen zijn. 

Afkoelen dan uit de vorm halen taart op schaal zetten. 
Versier met Poedersuiker /chocolade eitjes/ en frambozen en takje mint .

GolfbaanDemoKromme Rijn
    • Locatie

      Sportlaan 6
      3981 HP Bunnik

      Tel: 030 - 6562051
      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      KvK: 59681586

      Volg ons

       

    • Hoofdsponsor

      Logo vierkant Ekris BMW en MINI