Aandelen

Iedereen kan aandeelhouder worden van De Brakel Holding B.V., eigenaar van de baan en opstallen van Golfbaan Kromme Rijn. Het verwerven van een aandeel is overigens geen verplichting om lid te worden van Golfclub Kromme Rijn en het verkrijgen van speelrecht op de golfbaan. Houders van een aandeel (aandelen A t/m D) ontvangen een korting (statutair vastgelegd) van 15% op het speelrecht. Aandeelhouders hoeven niet op de wachtlijst maar kunnen op verzoek meteen lid worden van Golfclub Kromme Rijn.

Aandeelhouders hebben spreek- en stemrecht in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De aandelen zijn vrij verhandelbaar. Het verschil in type aandeel is de nominale waarde (A=€ 2.050, B = € 2.255, C = € 2.500, D = € 2.600).

Is de aandeelhouder een rechtspersoon dan kan zij jaarlijks een natuurlijk persoon aanwijzen die de rechten van het speelrecht kan uitoefenen en lid wordt van Golfclub Kromme Rijn.

Er zijn een aantal specifieke aandelen (aandelen E) verkrijgbaar. De houder van het aandeel E is vrijgesteld van het betalen van speelrecht. Ook deze vrijstelling is statutair vastgelegd. Is de houder een rechtspersoon dan kan zij jaarlijks een natuurlijk persoon aanwijzen die van het speelrecht gebruik kan maken. Ook deze aandelen zijn vrij verhandelbaar. Bij overdracht van het aandeel gaat ook het gratis speelrecht over op de nieuwe aandeelhouder. De houders van aandelen E hebben spreek- en stemrecht in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De “stemwaarde” van het aandeel E is gelijk aan 12 gewone aandelen (aandelen A t/m D). De prijs van het specifieke aandeel bedraagt € 25.000,--

U vindt hier een lijst van aandeelhouders die hun aandeel te koop aanbieden veelal met een indicatie van de vraagprijs.

Zijn koper en verkoper het eens geworden over de koopprijs, dan volgt de tekening van de akte bij de notaris (zie overdrachtsformulier) waarbij zowel koper als verkoper aanwezig moeten zijn met hun identiteitsbewijs. 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI