Matchplay Kampioenschappen Kromme Rijn – Een Weekend Vol Spanning!

                   

Van 30 augustus tot en met 1 september vonden de Matchplay Kampioenschappen van Kromme Rijn plaats. Het toernooi kende spannende wedstrijden en indrukwekkende prestaties, mede dankzij de perfect onderhouden baan met uitdagende hole-posities en strakke greens – een compliment aan de greenkeepers van De Ridder!

Vrijdag trapten de senioren af. Zondag vond de finale plaats, waarbij Gaby Lips zich indrukwekkend terugvocht. Toch moest hij op de 18e hole de overwinning laten aan Wim Osnabrugge, die foutloos speelde en de titel veroverde.

Zaterdag en zondag waren het de heren en dames die de baan domineerden. Bij de heren streden Samuel Benhaiem en Roel van Veen om de titel. Roel, al tweevoudig kampioen, maakte indruk met een schitterende hole-in-one op hole 3 en pakte uiteindelijk de overwinning op hole 14, waarmee hij voor de derde keer de kampioenstitel veiligstelde.

Bij de dames speelden Anneke Wattez en Cassandra van Duijvendijk de finale. Anneke wist met een prachtige slag vanuit de bunker en een put op hole 17 de winst binnen te halen, waarmee ze voor de tweede keer kampioene werd.

Naast de kampioenschappen werd er ook een Texas Scramble gespeeld, een mooie activiteit bedoeld om publiek te trekken. Dit evenement, in combinatie met Beat the Pro, zorgde voor extra sfeer. Slechts drie keer wisten de deelnemers het  te winnen van de Pro’s Chantall en Ernst! Het winnende team van de Texas Scramble bestond uit Emily Simunic, Marie-Louise Dibbets en Frans Menting.

Ruud van Erp verzorgde de prijsuitreiking, namens het bestuur, voor de clubkampioenen. Een speciale dank aan alle vrijwilligers, referees, spotters en de Pro’s die bijdroegen aan een geslaagd weekend!

Club- Kampioenen van 2024:

– Heren: 1e Roel van Veen, 2e Samuel Benhaiem

– Dames: 1e Anneke Wattez, 2e Cassandra van Duijvendijk

– Senioren: 1e Wim Osnabrugge, 2e Gaby Lips

Dank aan iedereen voor een fantastisch weekend! Tot volgend jaar!