Inschrijving NGF competitie 2025

De inschrijving voor de NGF-competitie 2025 staat met ingang van vandaag open tot en met 4 oktober. Het Google formulier voor inschrijving is via deze link te bereiken.

                Link om in te schrijven: https://forms.gle/1TCK1kMbQcXfkAf37

Het “Reglement Kromme Rijn NGF-competitie” is voor de competitie 2025 van toepassing (https://www.krommerijn.nl/wp-content/uploads/Reglement-Kromme-Rijn-NGF-competitie-2025.pdf (na inloggen)). Lees voor inschrijving het reglement. Door je in te schrijven conformeer je je aan het reglement.

Een inschrijving betekent niet dat je daadwerkelijk wordt ingedeeld. Nadat de inschrijving is gesloten bepaalt de T.C. aan de hand het aantal inschrijvingen en het reglement hoeveel en welke teams worden gevormd. Bij Kromme Rijn kennen we geen vaste competitieteams (conform strategie en beleid).

De NGF heeft wel enige aanpassingen gedaan in de opzet van de competitie. De bevindingen van de evaluatie van de NGF t.b.v. de competitie vind je hier. Met ingang van 2024 geldt voor de 27-holes competities dat voor de heren alleen de hoofdklasse, eerste klasse en tweede klasse senioren 27-holes spelen, alle andere klassen spelen 18-holes (9 holes greensome en 9 holes singles)! Voor de 27-holes competitie dames geldt eveneens dat de hoofdklasse, eerste klasse en tweede klasse senioren 27-holes spelen, alle andere klassen spelen 18-holes.

De NGF heeft de competitie van 2024 geëvalueerd en geconcludeerd, dat de opzet vooralsnog hetzelfde blijft. De enige verandering die wordt ingevoerd bij de 18-holes poules, dat er iets meer vrijheid komt voor de indeling van de greensomes. De TC brengt de betreffende captains daarvan te zijner tijd op de hoogte.

Wij hopen ook dit jaar weer op veel inschrijvingen, zodat een flink aantal teams kunnen laten deelnemen.

T.C. Kromme Rijn