NGF Najaarscompetitie

De najaarscompetitie van de NGF in de maand oktober is een laagdrempelige competitie waaraan clubleden in teams kunnen deelnemen. Dit jaar willen we als Golfclub Kromme Rijn voor het eerst deelnemen met twee teams op de woensdag. 

Hoe werkt het?

Er zitten vier spelers in een team en in principe vier teams in een poule, waarbij je ook op je eigen baan speelt. De teams komen uit voor een golfvereniging en de deelnemers moeten daar dan lid van zijn. De spelers (en reserves) moeten een WHS handicap van 45.0 of lager hebben, maar verder zijn er geen eisen: Iedereen van elke leeftijd mag meedoen en elke combinatie van spelers is mogelijk; man, vrouw, golfprofessional of beginner.

De NGF bepaalt begin september in welke poule de clubteams zijn ingedeeld en streeft ernaar zoveel mogelijk regionaal te werken.

Competitiedata
Woensdag:          2, 9, 16 en 23 oktober.
Starttijden kunnen door de baan worden vastgesteld maar ga uit van start rond het middaguur en einde van de dag met een diner op de ontvangende baan.

Spelvorm
Op de woensdag is de spelvorm 9-holes individueel stableford en 9-holes greensome stableford, beide met handicapverrekening.

Greenfee

De maximale greenfee is vastgesteld op € 40,- per speler van de bezoekende teams.

Aantal deelnemende teams

Aan de woensdag competitie kunnen maximaal twee teams zich inschrijven in verband met de bezetting van de baan. Als je mee wilt doen gaan we ervan uit dat je alle competitiedata beschikbaar bent. Bij over inschrijving krijgen leden die nog geen competitie-ervaring hebben voorrang.

Inschrijfformulier
Wil jij in oktober 2024 meedoen met de NGF-najaarscompetitie, stuur een mail met je gegevens aan bestuur@krommerijn.nl . Geef aan of je individueel je opgeeft voor de competitie of met welke andere leden een team wilt vormen. Aanmelden voor 1 september 2024!

Lees meer over de Najaarscompetitie op golf.nl.